Az arclabor.com és az adataid

Az arclabor.com munkatársai azon dolgoznak, hogy az oldal megfelelően működjön.

Adataid rendszerünkben teljes biztonságban vannak. Folyamataink állandó felülvizsgálatával és fejlesztésével tudunk megfelelni elvárásaidnak.

Íme néhány példa az általunk gyűjtött adatokkal kapcsolatban:

Az általad megadott személyes adatok

Arclabor-os fiókod létrehozásával egyúttal néhány adatot is megadsz nekünk magadról, mint a születési dátumod, címed, telefonszámod, stb. Néhány ezek közül nélkülözhetetlen ahhoz, hogy létre tudjuk hozni fiókodat, valamint, hogy -kizárólag  kutatási céllal- kapcsolatba tudjunk lépni Veled. A szabályozás értelmében a személyes adataid törlését bármikor megteheted.

Böngészési adataid

Amikor oldalainkon böngészel, az oldalak megtekintésével kapcsolatban NEM rögzítünk adatokat. Az oldalon NEM jelennek meg hirdetések, így ezek látogatottságával/hatékonyságával kapcsolatos adatgyűjtés sem történik.

Milyen eszközt használsz?

Ha tudjuk, hogy mobilt, táblagépet vagy asztali böngészőt használsz, akkor az eszközödnek megfelelő legjobb felhasználói élményt tudjuk számodra biztosítani.

Melyik városban vagy településen vagy?

Nem kérünk le helymeghatározási információt.

Amennyiben a fenti példáknál részletesebben is megszeretnéd ismerni az arclabor.com adatkezeléseit, látogass el az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkra vagy nézd meg Arclabor fiókoddal kapcsolatban milyen adataidat kezeljük.