EULA

Az oldal a BME Kognitív Tudományi Tanszékén folyó arcfelismerési vizsgálatok adatgyűjtésére szolgál.
A regisztrációval Ön, a felhasználó olyan belső oldalra lép, melyen az üzemeltető által közzétett, szerzői jog által védett tartalmak érhetők el.
Olvassa el a felhasználási feltételeket, majd, ha egyetért, regisztráljon a tesztoldal eléréséhez. Töltse ki rövid kérdőívünket, ha még nem tette meg!

Kijelentem, hogy az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

Értem és tudomásul veszem,
  • hogy harmadik fél semmilyen céllal nem juthat hozzá az általam a következő oldalon megadott SZEMÉLYES ADATOK-hoz.
  • hogy a kutatás tudományos célokat szolgál és az általam szolgáltatott adatokat (tesztpontszámok) a BME Kognitív Tudományi Tanszéke (KTT) kizárólag kutatási célból, név nélkül, nem beazonosíthatóan használja és dolgozza fel jelenlegi és jövőbeli kutatásai során.

Megértettem és elfogadom,
  • hogy az oldalak tartalmáról bármilyen másolatot, képet készíteni tilos.
  • hogy a felhasználói azonosítót nem adhatom át más személynek.
  • hogy a regisztrációt követően hozzáférhető teszteken elért pontszámok nem minősülnek személyes adatnak, így azokat a személyes azonosítás lehetőségének kizárásával, kizárólag kutatási céllal a BME KTT más jövőbeni kutatásokhoz is felhasználhatja.
  • hogy az oldal használata ingyenes, annak üzemeltetéséből az üzemeltetőnek semmilyen bevétele nem származik. A tesztek kitöltéséért a felhasználó semmilyen ellenszolgáltatásra nem tarthat igényt.
  • hogy eredményeimtől függően a kutatócsoport munkatársai az általam megadott elérhetőségeken kapcsolatba lépve felajánlhatják további vizsgálatokban való személyes részvétel lehetőségét.
Az Ön által használt kijelző méréte túl kicsi a tesztek kitöltéséhez.

Töltse ki a teszteket asztali gépen vagy nagyobb méretű tableten!
Rendszerüzenet
Az Arclabor sütiket (cookie) használ, melyek a működéséhez szükségesek. További információk